47. EFNS 2015 Lenzerheide, Sveits

Ferieregionen Lenzerheide ligger i kantonen Graubünden i Sveits og tilbyr alt for en avslappende ferie eller sportsaktiviteter sommer og vinter. Lenzerheide inkluderer landsbyene Malix, Chur Walden, Parpan, Valbella, Lenzerheide, Lantsch / Lenz og Brienz / Brinzauls.

Skianlegget Arosa Lenzerheide har 225 kilometer preparerte nedfarter opp til 2865 m over havet og og 52 kilometer med langerennsløyper. Det finnes en rekke fritidsaktiviteter, samt spa-anlegg og lokale museum. I distriktets hovedstad Chur, kan man få en omvisning i den historiske gamlebyen eller et besøk til en av de mange museene. I tillegg kan besøke kjøpesenteret i Quart.

I desember 2014 åpnet i Lantsch / Lenz, skiskytterarena. Dette er Sveits ledende  skiskytteranlegg og er en viktig arena for trening og konkurranse for nasjonale så vel som internasjonale lag. Anlegget har en helautomatisk skytebane med 30 standplasser og kontrollbygning. Det er lagt opp til fire ulike langrennsløper fra 500 meter til 4 kilometer samt en 150-meter strafferunde.

EFNS I SVEITS 12. – 16. JANUAR 2015!  Les mer her->

Program 47. EFNS Lenzerheide (eng)

Les mer om Lenzerheide her

%d bloggers like this: